![]() |
|
Link :: 08.11.2004 :: 21:16 Link :: 10.11.2004 :: 20:54 Imie Klaudia . Lat9 . Zainteresowania sport i tance . Bardoy lubie cyzta i najbardyiej ta}cyz bim bam Komentuj(5) Link :: 13.11.2004 :: 11:58 Nowa Przyjaciółka Potrzebna od zaras ! Wtorek ,17 sierpnia UFF!!!! Ale nuda! Dłużej nie wytrzymam! Mama i tata nie mogli zamknąć restauracji,Will I pozostałe dziewczyny wyjechaly na wakacje... I tak zostałam sama w Heatberfield ze swoim dmuchanym materacem, którego nie chce mi się nawet napompować. Czas plynie strasznie wolno. W telewizij niema nic ciekawego.I nawet rysowania zaczynam mieć dosyć. (Dzis skonczyłam kolejny blog. Już trzeci w tym miesiącu !). CZUJE SIE SAMOTNA! Sroda ,18 sierpnia Jestem wściekła! Mama mnie wkurza i wcale nie rozumiem.Mówi, że zamiast marudzic , powinnam poszukac sobie nowych przyjaciółek.Jakto było takie proste! Niby co mam zrobić? Wziąć książkę telefoniczną i dzwonic po ludziach z pytaniem :,,Może się ze mną zaprzyjażnisz?" . MOWY NIE MA ! Komentuj(1) Link :: 18.11.2004 :: 18:33 hey wam wiecie co jestem po sprawdzianie niewiem hyba dobrze napisaam i sie boje czynie mam błedu .... byłam chora i nie chodziłam na tańce is tensknilam sie lezałam na Nefrologi mialam zapalenie nerek i lezaam 10 dnim miałam co dwa dni pobieranie krwi obiady bardzo nie dobre można powiedziec obzliwe i cisz nonca była o godzinie :22 i bylo głupio ja nie spalam tylko gadałam i tylko cały czas siostry latały do nas żebysmy spały było okropnie i wpgule!!!!!!!!!!!!!!!!! Komentuj(2) Link :: 20.11.2004 :: 17:40 Niewiem co napisać.... Czy Ulegasz jesiennym smutkom? Zaplanowałaś wyjscie do kina. Koniecznie chcesz zobaczyć ten film. A tu leje!Za ścianą deszcz nie widać świata.Co postanawiasz? A.Zapomiec o kinie i obejrzec telewiziję. B.Poczekasz.Może przestanie do nastepnego sensu? C.Założyć kalosze i ruszać.Przecieżtak bardzo ci żalezy na obejrzeniu tego Filmu. Najpiekniejsze kolory jesieni : A....Brązy, beże ,rudosci. B....czerwień. C....te,które świecą jak żarówka. Prosze odpowiadac !!!!!! Komentuj(0) Link :: 21.11.2004 :: 20:58 Keep Fit Tell me about your favourite sports! l like playing football. Boring! i like playing tennis. No! Neve! I like Are you crazy? I like doing judo. Stop it,children ! I like swimming. Let" s go swimming! May Key fajna firma kosmetykuw bardzo dobre dla tych któzy mają są alergikami i dla innych bardzo polecam ta firma jest Warszawie Deerektorka Pani Wiktoria! Komentuj(0) Link :: 21.11.2004 :: 21:04 Zapraszam serdecznie na strone Mojej siostry Wiktorki www.dssz.mylog.pl ale prosze nie kometowac ona jest nie dobra i chce miec wiecej kometarz bo chce wygrac zakład ze mną czyli :Klaudia:*):):):p:P dziekuje bużka Klaudia :):):):):):):):):):):):):)):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):))::(:(:(:(:(: Komentuj(1) Link :: 21.11.2004 :: 21:07 Bardzo lubie pisac notki i bardzo :lubie kometowac komus notki ale nie lubie kometowac notek mojej :(:(:(::(:(:(:(:(:(:(:(siostrze to prosze nie whodzic :):)::):P Komentuj(1) Link :: 27.11.2004 :: 13:09 Nie lubi mie Patryk czy lubi nieweim Napocząntku poznałam Patryk a pużnije Tomka i jeszcze Pezuśa a bardzo puzniej poznałam zarazka I tak było ateras nie chec gadac Patryk ;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d Komentuj(1)
|
2025
|
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |